Meistä

Mielenrauhaa asumiseen. Olemme se asumisen kumppani joka huolehtii asukkaasta, asunnosta ja yhtiöstä. Poistamme arjesta epävarmuuden ja tietämättömyyden, jotta asukkaamme voi keskittyä elämiseen.

Meistä

Tervetuloa Hemmaniin – asumisen kumppaniin, joka välittää kodin viihtyisyydestä. Perustettu vuonna 1990, olemme sitoutuneet luomaan merkityksellisiä kohtaamisia ja helpottamaan asiakkaidemme arkea.

Hemmanissa yhdistyy proaktiivinen toiminta, avoimuus ja vastuullisuus, varmistaen asumisen sujuvuuden ja kiinteistöjen arvon ylläpidon. Olemme enemmän kuin palveluntarjoaja – olemme osa yhteisöä, missä luomme yhdessä arvoistasi asumista.

Toimimme Turun, Loimaan, Säkylän ja Kokemäen alueilla sekä niiden lähiympäristössä.

Tapamme toimia

Ytimessämme on vahva, avoin ja vastuullinen toimintatapa, joka ylittää perinteisen isännöinnin.

Olemme asumisen kumppani, joka helpottaa arkea ja luo merkityksellisiä kohtaamisia. Lupaamme asiakkaillemme proaktiivista ja huolellista toimintaa, läpinäkyvää viestintää sekä kestävää ja vastuullista kiinteistöjohtamista.

Olemme sitoutuneet varmistamaan, että asiakkaamme voivat luottaa siihen, että heidän kotinsa ja kiinteistönsä ovat aina hyvissä käsissä.

Arvomme

LUOTETTAVUUS

Pidämme sen minkä lupaamme, se on käyntikorttimme. Olemme taitavia organisoijia, tekijöitä ja kommunikoijia: kuulemme, ymmärrämme ja ratkaisemme ongelmat. Luotettavasti – niin asiakkaan, kuin kollegankin kanssa.

PITKÄJÄNTEISYYS

Katseemme on vahvasti tulevaisuudessa, mutta näemme myös miten nykyhetkien kautta päädymme sinne. Uskomme että hyvä tulevaisuus syntyy monista pienistä teoista, ja siksi pyrimme aina vaikuttamaan positiivisesti – jos edes vähän.

JATKUVA KEHITTYMINEN

Me emme tyydy minimiin. Tiedämme että aina voi parantaa, ja se pätee niin meihin kuin alaammekin. Olemme yksilöinä toistemme mahdollistaja, tukija ja ystävä. Tavoitteemme on aina tarjota palvelua jonka asiakkaamme aidosti tarvitsee, silloin kuin hän sitä tarvitsee.

INHIMILLISYYS

Koti on ihmisen tärkein paikka, ja osaamme arvostaa tätä. Kohtaamme aina ihmisen ihmisenä, ja kohtelemme tämän kotia kuin omaamme. Ongelmat ja murheet voivat olla pieniä, mutta me emme vähättele, ja jokainen asiakas saa meiltä aina tarvitsemansa huomion. Katsomme myös usein sisäänpäin, ja varmistamme että meillä ja minulla on kaikki hyvin.

Millaista tulevaisuutta rakennamme?

Alamme on tulevaisuudessa aivan erilainen. Asukas ansaitsee parasta, ja haluamme johtaa muutosta parempaan. Asumisen palvelut ovat keskeinen osa ihmisen mielenrauhaa, riippumatta siitä, mikä hänen roolinsa on. Haluamme näyttää miten alalla voi toimia, ja rikkoa alan nykyisen status quo:n.

Ylläpidämme ja kehitämme kiinteistön arvoa yksinkertaisesti – keskittymällä siihen, että asukkaalla on aina hyvä olla.

Miksi teemme tätä työtä?


Luomme uusia standardeja ja tapoja. Näihin
tulevat reagoimaan niin asukkaat, osakkaat, kuin kilpailijammekin. Emme toimi aggressiivisesti, vaan keskitymme yksinkertaisesti kolmeen avainasiaan: kuunteleminen, ymmärtäminen ja toimiminen. Kun ihminen kääntyy meihin, hänen tulisi aina tuntea
että hänen asiansa edistyy. Rakennamme uutta tulevaisuutta, ja sen keskiössä on hyvinvoiva ihminen. Hän on asukas, työntekijä, yhteistyökumppani – kuka tahansa joka on vuorovaikutuksessa kanssamme.

Teemme ahkerasti töitä uoman laajentamisessa, ja luomme uutta valtavirtaa.