Palvelut

Paikallista ja aidosti asiantuntevaa palvelua sinulle

Aidosti palvelevaa


Asiakkaamme valitsevat meidät paikallisuuden vuoksi – tunnemme alueen toimintaympäristön tarkasti, niin taloyhtiön kumppaneiden kuin asukkaidenkin kannalta. Olemme perheomisteinen, riippumaton ja sitoutumaton, mikä tarkoittaa, että voimme keskittyä asiakkaidemme tarpeisiin aidosti.

Meidät tunnetaan kyvystä katsoa tulevaisuuteen – olemme moderni toimija, joka tuo uutta näkemystä ja innovatiivisia ratkaisuja. Sitoudumme vahvaan palvelukulttuuriin, mikä näkyy sitoutumisessamme asiakkaan parhaaseen ja henkilökohtaiseen palveluun.

Isännöinti

Isännöintipalvelumme on helposti lähestyttävä ja huolehtii asioista alusta loppuun saakka, tarjoten vaivattoman yhteydenpidon asiakkaillemme. Suunnittelemme ja ohjaamme aktiivisesti taloyhtiön kokonaisuutta, kattavasti sekä rakennustenpidon että talouden osalta, pitkän aikavälin tavoitteiden mukaisesti.

Joustavuutemme mahdollistaa palveluidemme tarjoamisen niin pienille kuin suurille taloyhtiöille, eri tarpeiden räätälöityjen ratkaisujen avulla.

Isännöinti vuokrataloille

Vuokranantajapalvelumme sitoutuu huolehtimaan asiakkaistamme luotettavasti ja vaivattomasti. Asumisneuvonta ja asumiskoordinaattorimme takaavat tehokkaan vuokra-asioiden hallinnan, samalla kun vahva toimintaympäristön tuntemus mahdollistaa yksilöllisen palvelun. Kokonaisvaltainen asioiden hoitaminen sekä itse suoritetut perinnät ja häädöt tarjoavat luotettavan kokemuksen, erityisesti kunnallisille ja yhdistyksille suunnattuna, varmistaen huolettoman vuokranantajakokemuksen.

Kiinteistöjohtaminen

Kiinteistöjohtaminen on kiinteistönpidon proaktiivista suunnittelua ja ohjausta omistajan asettamiin tavoitteisiin. Ulkoistettu kiinteistöpäällikkö toimii avainhenkilönä varmistaen, että kiinteistöjen ylläpito ja kehittäminen on linjassa omistajan strategisten päämäärien kanssa.

Asiakaskuntamme kattaa institutionaaliset vuokranantajat, liike- ja tuotantorakennusten omistajat sekä kiinteistösijoittajat, tarjoten räätälöityjä ratkaisuja eri kiinteistöjen tarpeisiin.

Vuokranantajapalvelut

Vuokranantajapalvelumme tarjoaa kattavan edustuksen vuokranantajille koko vuokrasuhteen ajan. Palveluihimme kuuluvat huoneiston tehokas markkinointi ja vuokraus, asiantunteva huoneiston kunnon tarkistus vuokrasuhteen eri vaiheissa sekä tarvittavien ylläpitotoimien ja remonttien ehdotukset omistajan päätettäväksi ja hoidettavaksi. Olemme yhteyshenkilö asukkaan suuntaan kaikissa asioissa, kattaen vuokrasuhteen, asunnon ja taloyhtiön. Lisäksi tarjoamme vuokravalvontaa, tilityksiä ja laskelmia sekä raportointia verotusta varten.

Huolehdimme myös vuokrankorotuslaskelmista, vuokrankorotuskirjeistä, huomautuksista, varoituksista ja muusta yhteydenpidosta vuokralaisen suuntaan.