Kiinteistöjohtaminen

Mielenrauhaa asumiseen.

hemman

Koti ei ole vain asunto. Koti on naapurit, kylät, kadut, lähikaupat ja kaupunginosat – kaiken yhdistävä tunne. Tunnemme Suomen ja seudun, ja tavoitteemme on varmistaa että kotona on aina hyvä olla.

Kohtaamme ihmiset ihmisinä, ja ymmärrämme heidän tilanteensa. Teemme mitä lupaamme, ja lupaamme aina vähintään edistää asiaa, siihen asiakkaamme voi aina luottaa.

Näin luomme mielenrauhaa asumiseen.

Isännöinti

Olemme asumisen luotettava kumppani, joka huolehtii asukkaista, osakkaista ja yhtiöstä. Varmistamme, että sekä asunto että yhtiö hoidetaan asianmukaisesti.

Ymmärrämme asiakkaidemme tarpeet ja kykenemme suunnittelemaan sekä toteuttamaan toimenpiteitä, jotka parantavat asumisviihtyvyyttä ja ylläpitävät sekä kehittävät kiinteistön arvoa jatkuvasti.

Kiinteistöjohtaminen

Kiinteistöjohtaminen on kokonaisvaltainen lähestymistapa kiinteistönpitoon, joka sisältää aktiivisen suunnittelun ja ohjauksen omistajan asettamien tavoitteiden saavuttamiseksi. Ulkoistettu kiinteistöpäällikkö toimii omistajan edustajana ja vastaa kiinteistön operatiivisesta hallinnasta ja päivittäisistä toiminnoista. Tämä varmistaa, että kiinteistö toimii tehokkaasti ja että omistajan intressit ovat ensisijaisesti huomioituina.

Asiakassegmentit voivat esimerksiksi olla:

  • Institutionaaliset vuokranantajat
  • Liike- ja tuotantorakennusten omistajat
  • Kiinteistösijoittajat

 

Ota yhteyttä

Olemme täällä sinua varten

asiakaspalvelu@hemman.fi

Henkilöstön sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@loimijoki.fi